A bemutatóterem arra szolgál, hogy az ott tartózkodók kellemesen, komfortosan végighallgassák az adott előadásokat. Ennek elengedhetetlen része, hogy ezekben a termekben rend és tisztaság honoljon.

 

A bemutatóterem takarításánál vállaljuk a padló tisztántartását, a székek és asztalok portalanítását és lemosását, a bemutatóterem teljes portalanítását, a reluxák tisztántartását, a párkányok és az ablakok külső és belső tisztítását.

 

A bemutatótermek takarításának folyamata:

 

A bemutatótermek takarításának első és legfontosabb célja, hogy eltávolítsuk a szétpergett kavicsdarabokat. Ha szőnyeggel van borítva a bemutatóterem, akkor porszívóval végezzük azt el, ha pedig hidegburkolat (linóleum, parketta) található, akkor száraz moppal takarítjuk el. Ha a szőnyeg túlságosan el van koszolódva, akkor a kárpitot a megfelelő eszközzel és módszerrel széppé, esztétikussá és frissé tesszük.  Mivel a bemutatótermek reprezentatív jelleggel vannak fenntartva, nagyon sok ember látogatja meg, ezért elkerülhetetlen a por nagy mértékben való képződése is. Ezért minden egyes alkalommal elvégezzük a portörlést, és szükség szerint a pókhálózást is, valamint a párkányok, reluxák, és ablakok tisztántartását is. Így lesz pedáns, és esztétikus miliőjű egy bemutatóterem.