Az ablakok tisztántartása egy nagyon fontos feladat, mivel az ember minden esetben beltérből ezen keresztül tud kapcsolatot tartani a külvilággal, ezen keresztül tájékozódunk az időjárásról, és az éltető napfény is ezen keresztül jut be hozzánk. Emiatt az ablakoknak a tisztítása egy kiemelkedő feladat, hiszen az időjárás viszontagságai hamar meglátszódnak rajta – értsd: esőcseppek.

Cégünk alapvető feladatai közé tartozik, hogy az ablakpárkányt, és ablak keretet, a tokot kívülről belülről portalanítsuk, és lemossuk. Az ablak tisztítása pedig vegyileg történik, úgy szint kívülről és belülről egyaránt.

Az ablakmosást hagyományos és alpin technikával is kivitelezni tudjuk, amelyikre szükség van, azt alkalmazzuk. Szakembereink precízek, és körültekintőek. Az ablakok külső tisztítása a nagy felületeknél speciális takarítást igényel, ez az alpinisták feladata. Cégünk biztosítja az ehhez szükséges felszerelést, és tisztító anyagokat.

Szolgáltatási körünkbe tartozik még az ablaktisztítás folyamata mellett a redőnyök és reluxák portalanítása és lemosása is.