A konnektorokra és padlóra száradt festék leszedése nagyon hosszadalmas idő, valamint a portól való megszabadulás is nagy energiaveszteséggel jár. Mi szeretnénk levenni az Ön válláról a festés utáni takarításnak terhét.

A festés utáni takarításnál vállaljuk a szemét eltakarítását, a festés után lerakódott festék, por és kosz eltávolítását a padlóról. Ezeket elsősorban nagyteljesítményű porszívókkal végezzük el, majd a megfelelő gépekkel tudjuk tisztára súrolni azokat. Vállaljuk még a festések utáni takarításnál a pókhálózást, a csövek tisztítását, a vizesblokkok tisztítását, a csempék lemosását, valamint az ajtókra, konnektorokra és kapcsolókra rakódott por és festékanyag eltávolítását is.

A festés utáni takarítás folyamata összetett és komplex folyamata szinte megegyezik a piperetakarítás folyamatával. A festés utáni munkálatok megfelelő, speciális gépeket igényelnek, és jól képzett munkatársakra van szükség. Mi mindkettővel rendelkezünk, hiszen csak így tudjuk elnyerni az ügyfeleink szimpátiáját és bizalmát