Az ipari takarítás területén vállaljuk csarnokok, üzemek, gyárak speciális tisztítását. Nagyon fontos tudni azt, hogy az ipari takarítás az egyik legspeciálisabb takarítási módok közé tartozik, ahol csak megfelelő korszerű gépekkel, és embereink folyamatos képzésével tudjuk megállni a helyünket.

Az ipari takarításnak is megvan a maga folyamata. Azaz jelen vagyunk akkor is, amikor még a munkálatok tartanak, hiszen a keletkező hulladékokat folyamatosan el kell takarítani, hogy a munkálatok rendezetten tudjanak folyni az ipari területen. Vállaljuk a gyárak, üzemek, műhelyek, csarnokok és termek napi takarítását és piperetakarítását egyaránt.

Az ipari takarításnál vállaljuk a fa, fém és műanyag hulladékok eltakarítását, a kavicsok felporszívózását, a portalanítást, a padló komplett tisztán tartását gépekkel és a megfelelő vegyszerekkel, a földre került szemét eltakarítását és a szemét folyamatos ürítését.

Nagyon fontos, hogy precíz és teljes körű munkát végezzünk az ipari takarítás folyamán, akár folyamatos, napi– vagy nagytakarításról, vagy piperetakarításról legyen szó, hiszen így tudjuk az ügyfeleink bizalmát elnyerni!

Ha egyéb igény merül fel, kérjük szóljon bátran, mi mindenben a segítségére vagyunk!