A lakás felújítása után nagyon nagy pormennyiség tud felhalmozódni, és a művelet maga nagyon nagy kosszal jár. A felújítások utáni takarításoknak nagyon aprólékosnak kell lennie. A konnektorokra és padlóra száradt festék leszedése nagyon hosszadalmas idő, valamint a portól való megszabadulás is nagy energiaveszteséggel jár. Mi szeretnénk levenni az Ön válláról a lakás felújítás utáni takarításnak terhét.

A lakásfelújítás utáni takarításnál vállaljuk a szemét eltakarítását, a lakás felújítása utáni por és kosz eltávolítását a padlóról. Ezeket elsősorban nagyteljesítményű porszívókkal végezzük el, majd a megfelelő gépekkel tudjuk tisztára súrolni azokat. Vállaljuk még a lakások felújítása utáni munkálatokban a pókhálózást, a csövek tisztítását, a vizesblokkok tisztítását, a csempék lemosását, valamint az ajtókra, konnektorokra és kapcsolókra rakódott por és festékanyag eltávolítását is.

A lakásfelújítás utáni munkálatok összetett és komplex folyamata szinte megegyezik a piperetakarítás folyamatával. A lakásfelújítás utáni takarítás megfelelő, speciális gépeket igényelnek, és jól képzett munkatársakra van szükség. Mi mindkettővel rendelkezünk, hiszen csak így tudjuk elnyerni az ügyfeleink szimpátiáját és bizalmát.