Takarító cégünk maximálisan felszerelt nagyobb épületek tisztántartására is, ezért vállaljuk raktárak folyamatos, és időszakos takarítását is. Ha szükség van rá, a raktárak nagytakarításánál, vagy piperetakarításánál nagyobb számú személyzetet is tudunk biztosítani. A nagyobb alapterületű ipari területek, raktárak, csarnokok takarításához megfelelő, speciális gépekre van szükség, és jól képzett munkatársakra. Mi mindkettővel rendelkezünk, hiszen csak így tudjuk elnyerni az ügyfeleink szimpátiáját és bizalmát.

A raktárak takarításánál fontos a földre esett szemét folyamatos eltávolítása, annak érdekében, hogy a raktárban történő munkafolyamatok ne akadjanak el. Ezen kívül higiénés szempontokból elengedhetetlen a padló tisztántartása, és a portalanítás is.

A raktártakarítás során felmerült munkálatok a következők:

A földre esett szemét – faforgács, kartonpapír – teljes eltakarítása, és annak elszállítása. A padló folyamatos portalanítása, és speciális gépekkel való felmosása. A raktárok takarításánál az egyik legfontosabb az olajnyomok és a gumifoltok eltávolítása a padlóról, amit vegyi tisztítószerrel és speciális gépekkel tudunk megfelelően eltávolítani.