A cég tevékenysége teljes körűen átöleli a takarítási színtereket és feladatokat. Profilunkba tartozik az irodaházak, épületek, éttermek, magánlakások, ipari területek tisztán tartása, lakásfelújítás és építkezések utáni valamint rendezvények utáni takarítás. Szolgáltatásainkat minden esetben az ügyfél igényeihez igazítjuk, amit a cég által kidolgozott, precíz takarítási rendszerhez fogunk illeszteni.

 

Miért érdemes minket választani, ha takarításról van szó?

 

–          képzett munkaerővel dolgozunk, akiket folyamatosan képzünk

–          munkánkat maximálisan és pontosan elvégezzük

–          környezettudatosak vagyunk

–          törekszünk a biztonságra

–          munkaeszközeink, amikkel a mindennapos takarítást végezzük, korszerűek

–          munkavállalóink rendelkeznek erkölcsi bizonyítvánnyal

 

A mai rohanó világban nagyon kevés idő jut azokra a feladatokra, amik igényként is megjelennek az életünkben. Pontosan ilyen a takarítás, hiszen minden embernek szüksége van a rendre és a tisztaságra, viszont nagyon sok időt vesz el az életünkből az, hogy mindig minden a helyén legyen, és a porcicák ne szúrjanak szemet nekünk.

 

Takarító cégünk gondoskodik arról, hogy ne legyen gondja a tisztaságra, szívesen levesszük a takarítással járó fáradalmakat az Ön válláról, és ígérjük, hogy elégedetten gyönyörködhet a látványban! Az Ön igényeinek megfelelően fogjuk alakítani a takarítást, ami lehet napi-, heti rendszerességgel végeznünk. Kiegészítőjeként szoktuk javasolni a nagytakarítást is, amit érdemes elvégezni három havonta egyszer.

 

 

Hívjon minket bizalommal, és segítünk Önnek!