Az építkezések utáni takarítás egy komplex és mindenre kiterjedő folyamat. Ahhoz, hogy az építkezés befejezettnek minősüljön, kulcsrakész állapotban legyen, fontos, hogy tisztaság és rend honoljon a helyiségekben, és az építkezés egész területén.

Takarító cégünk maximálisan felszerelt nagyobb épületek tisztántartására is, ezért vállaljuk az építkezések utáni takarítását is. Ha szükség van rá, akkor az építkezések után nagytakarításánál, vagy piperetakarításánál nagyobb számú személyzetet is tudunk biztosítani. A nagyobb alapterületű ipari területek, raktárak, csarnokok, építkezések utáni takarításhoz megfelelő, speciális gépekre van szükség, és jól képzett munkatársakra. Mi mindkettővel rendelkezünk, hiszen csak így tudjuk elnyerni az ügyfeleink szimpátiáját és bizalmát.

Az építkezések utáni takarításnál vállaljuk a sitt eltakarítását, a munkaterület folyamatos takarítását, és az építkezés, befejeztével pedig a terület egészének rendbe rakását és tisztítását a megfelelő eszközökkel, gépekkel. Vállaljuk még az építkezések által termelt por eltakarítását, a csövek tisztítását, a padló géppel és vegyi anyagokkal való felsúrolását, a vizesblokkok és a csempék lemosását, az ipari munkálatok által lerakódott szennyeződések eltávolítását a konnektorokról, az ajtókról és a kapcsolókról.