Egy kiadós ’buli’ után nem túl sok energia marad arra, hogy eltakarítsuk az ezzel járó romokat. A rendezvénytakarítás opciót pontosan erre találtuk ki, hogy elvégezzük Ön helyett a piszkos munkát. Minden egyes rendezvényen, házibulin, összejöveteleken nagyon sok szennyeződés tud kialakulni, és sok szemét halmozódik fel. Ezek eltakarítása pedig rettentő sok energiával jár.

A rendezvények takarításánál vállaljuk a felgyülemlett szemét eltakarítását és elszállítását, a padló feltakarítását és felmosását, a szőnyegek porszívózását – ha esetleg nagyon elkoszolódott, akkor vegyi tisztítást alkalmazunk. Vállaljuk még a konyha és mellékhelyiségek kitakarítását, a portörlést, és vegyszeres tisztítást, a mosogatást és a mosást.

Rendezvények utáni takarításnál szoktuk javasolni a piperetakarítást, hiszen egy jól sikerült rendezvény után hatalmas nagy pormennyiség tud összegyűlni és a kosz minden egyes zeg-zugba össze tud gyűlni. A piperetakarítás egy teljes körű, átfogó takarítást jelent, ami nagyszerű kiegészítője lehet a rendezvények utáni takarításnak.

Tehát aludjon csak nyugodtan, mi elintézzük a piszkos dolgokat, és a romok eltakarítását!