A szőnyegek tisztítása nagyon fontos higiéniai szempontból, hiszen a rendszertelenül tisztított, és rosszul tisztított szőnyegek allergiát tudnak okozni. A porszívózás módszere nem elegendő tehát ahhoz, hogy komfortérzetünk maximális legyen.

Kétféle technológiát alkalmazunk, a mélytisztítás területén. Az egyik a samponos tisztítás, melynél a sampon és egy kefe segítségével kivitelezzük a szőnyegtisztítást. Habot képezünk a szőnyegen, majd a szennyeződésekkel együtt ezt leöblítjük és kiporszívózzuk.

A másik megoldás a hagyományos nedves szőnyegtisztítás. A tisztítási folyamatot a szőnyegek előporszívózásával kezdjük, majd eltávolítjuk a foltokat. Ezután következik a nedves tisztítási folyamat. Szükség szerint a kisebb bútorok elmozgatását, majd visszahelyezését is vállaljuk.

A szőnyegek mélytisztítása időigényesebb a száradás miatt. Ajánlatos néha azokon a helyeken is elvégezni a mély szőnyegtisztítást, ahol kevés az idő a száradásra, mivel a szárazhabos tisztítás csak mérsékelten szennyezett szőnyegeken alkalmazható.

Ha igényt tart szolgáltatásunkra, ne ’habozzon’, hívjon minket!